PROGRAME

PROGRAME pentru copii si juniori

Initiere in tenis, initiere in performanta si cursuri individuale,  cu acelasi obiectiv : PROGRESUL !

MINI TENNIS
INITIERE IN TENIS

Acest program este conceput pentru copiii care iau contact cu tenisul de camp pentru prima data si are drept scop acomodarea acestora cu mediul sportiv, cu mingea si racheta precum si dezvoltarea principalelor abilitati sociale. Antrenamentele sunt BISAPTAMANALE, durata unui antrenament fiind de aproximativ 90 minute. Aceasta etapa  poate fi sinonima cu  crearea unui obicei sanatos si distractiv, totodata fiind si primul pas in selectia pentru programele de initiere in performanta !

LONG TERM PLAYER DEVELOPMENT PROGRAMME PYRAMID_001
INITIERE IN PERFORMANTA

Acest program se adreseaza copiilor si juniorilor care au trecut prin programul de INITIERE IN  TENIS si continua procesul de formare in vederea  participarii in competitii amicale din afara Clubului si in Circuitul National organizat de Federatia Romana de Tenis. Incepand cu acest program, solutiile de pregatire pentru copii si juniori pot fi personalizate in functie de obiectivele personale ale fiecaruia .Saptamanal sunt cate 3 antrenamente cu o durata medie a fiecarui antrenament de aproximativ 120 minute.Prin intermediul acestui program, membrii Clubului au ocazia sa faca primii pasi catre ceea ce poate deveni o cariera de jucator profesionist.

initiere in performanta
ANTRENAMENTE INDIVIDUALE

Antrenamente care se pot adauga programelor de INITIERE in TENIS si INITIERE IN PERFORMANTA cu scopul de a imbunatati diferite aspecte ale jocului ( mental, tactic, fizic, tehnic ).

Banner Mossmann final_001