INITIERE IN TENIS, INITIERE IN PERFORMANTA !

Incepand cu varsta de 7 ani, in cadrul Clubului nostru, aveti ocazia sa faceti primii pasi in Universul tenisului de camp. O ramura sportiva, pe cat de frumoasa, pe atat de provocatoare.

Disciplina, fair playul, onoarea,dorinta de autodepasire, perseverenta, curajul si mai ales initiativa, sunt valori de la care pornim, cu care ne imbogatim bagajul de cunostinte si pe care le folosim in fiecare sesiune de antrenament.

Antrenamentele se desfasoara INDOOR atat pe perioada RECE cat si pe perioada CALDA, pentru a asigura membrilor continuitate si conditii optime la fiecare sesiune de pregatire.

Grupele noastre se impart in 2 categorii : INITIERE in TENIS, INITIERE IN PERFORMANTA, durata unui antrenament fiind de 1h si 30 min in cazul INITIEREII IN TENIS respectiv 2h pentru INITIEREA IN PERFORMANTA

Daca programele de INITIERE IN TENIS presupun participarea la minimum 1 antrenament / saptamana si maximum 4, in cazul programelor de INITIERE IN PERFORMANTA, numarul minim de antrenamente saptamanale este de 4 .