GRUPE

COPII

cupa

A2

Copii 6-8 ani

cupa

A1

Copii >9 ani

Obiectivul principal al grupelor de copii, este initierea in tenis, trecand prin toate cele 3 etape ale programului UNDER10 TENNIS : RED BALL, ORANGE BALL, GREEN BALL.

I.T.F ( Federatia Internationala de Tenis ) a elaborat un program special de initiere, adaptat la nevoile copiilor, menit sa ii faca sa se simta cat mai bine pe terenul de tenis, apeland spre exemplu la mingi mai mari si mai usoare, mai colorate, la  filee mai mici, terenuri cu dimensiuni mai mici .

Clubul de Tenis MOSSMANN are structurata activitatea pe grupe de  6, 3, 2 copii, si de asemenea putem crea programe de pregatire pentru jucatorii implicati in competitii oficiale .

Grupele de INITIERE in SPORT si TENIS sunt ( maxim 6 copii in grupa )  : 4-8 ani ( RED BALL ) ;  8 > 9 ani ( ORANGE BALL )10 > 14 ani ( GREEN BALL ).

In cadrul fiecarei grupe de varsta, abordarea este adaptata cerintelor generale pe care segmentul de varsta le solicita, obiectivul principal fiind de a ajuta copiii sa joace cat mai repede in teren si sa se bucure de avantajele practicarii acestui sport.

Grupele de AVANSATI, se adreseaza copiilor care au trecut prin cele 3 etape ale UNDER10 TENNIS si doresc sa treaca la urmatoarea etapa, reprezentata de competitiile oficiale interne si internationale.

ADULȚI

cupa

Inițiere adulți

Grupa de inițiere în sport și tenis dedicată adulților, se adreseaza cu precadere membrilor clubului cu varste mai mari de 14 ani, parintilor din cadrul clubului si persoanelor din afara clubului cu varste mai mari de 14 ani .

 

Comunitatea amatorilor de tenis din România:

www.tenispartener.ro