Tennis Club MOSSMANN
despre noi

despre noi

Fondat in 2013 in IASI, CLUBUL de TENIS MOSSMANN  ofera membrilor sai copii si juniori cu varste intre 6 si 16 ani cursuri de INITIERE IN TENIS  si INITIERE IN PERFORMANTA.

Fie ca este vorba de cursuri de initiere in tenis sau cursuri de initiere in performanta,  cursuri in grupe de 4 respectiv 6 membri sau  un program de pregatire individuala, standardul pe care il utilizam  in procesul de initiere este acelasi si este reprezentat de implicare totala si orientare catre obiective, astfel incat progresul sa poata fi permanent evaluat iar satisfactia sa fie intotdeauna in crestere !

Ce inseamna INITIERE in TENIS ?

Adoptand recomandarile ITF ( Federatia Internationala de Tenis ) si FRT ( Federatia Romana de Tenis )  , grupele noastre sunt structurate in functie de varsta, nivel de joc si obiective, oferind in acest mod sansa fiecarui membru de a se dezvolta in mod natural, un rol deosebit in acest proces avand dorinta si implicarea jucatorului.

Cursurile de INITIERE in TENIS presupun  participarea la minimum doua sesiuni de antrenament saptamanal, durata unui antrenament fiind de nouazeci de minute, accentul punandu se in aceasta etapa pe dezvoltarea principalelor abilitati motrice, sociale si bineinteles acomodarea cu racheta si mingea de tenis. Primele notiuni tactice si tehnice apar sub forma unor jocuri, care treptat se transforma in jocuri pe puncte.

 

Ce inseamna INITIERE IN PERFORMANTA ?

Pentru noi,  un mod de a privi viata altfel decat ne este confortabil sa o facem primind in acelasi timp de la ea trairi, altele decat cele cu care suntem obisnuiti !

“I hated every minute of training, but I said, ‘Don’t quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.’”

Muhammad Ali

“I think my greatest victory was every time I walked out there, I gave it everything I had. I left everything out there. That’s what I’m most proud of.”

Jimmy Connors

 

“There’s no way around hard work. Embrace it.”

Roger Federer